Osby billack ab

startade 1980 på Klövervägen 15 i Osby och tog efter 1,5 år över Newmans billackering på Kristianstadsgatan 1 i Osby. År 2006 köpte vi andra och större lokaler på Regnbågsvägen 9 i Osby på Norra industriområdet i Osby.

I och med att vi fick tillgång till större lokaler utökades verksamheten till att inte bara syssla med billackering utan även rikt, plåt, glasrutor och däck. Idag har vi även AC-service, hjulinställning. Men fortfarande är det lackering som vårt signum.

Vi har även införskaffat den senaste datatekniken. Vi tar emot försäkringsskador på alla bilmärken och har avtal med alla försäkringsbolag. Vi har ett stort antal bilar att låna ut när du reparerar din bil hos oss och vi är 12 anställda.

Länsförsäkringar har i 4 år haft en utmärkelse som de kallar för Årets verkstad. Undersökningen är som mest baserad på kundnöjdhet men också hur man man hanterar miljö och hur man utför skadereparationer. Vi har varit nominerade 4 ggr och har vunnit utmärkelsen 2ggr.

This is a headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Osby Billack AB